Puuhareiden alku

11 lokakuun, 2019

Puuhareiden alku

Osuuskuntamme siis aloitti vuonna 2016 heinäkuussa. Ennen tätä aloitusta olimme jo muutaman vuoden miettineet ja rukoilleet miten voisimme vastata työllistymisen tarpeeseen, jota ympäristössämme näkyi. Puheenjohtajana olin tuolloin töissä Kotkan Vapaaseurakunnalla pastorin töissä, ja tarve työllistymistoimille oli ilmeinen. 

v.2015 Aloin puhumaan muutamille ideasta perustaa jonkinlainen yritystoiminta, jossa jokainen voisi olla rakentamassa työllistymistä itselleen ja toisille. Ryhdyimme tutkimaan yritysmalleja ja löysimmekin osuuskunta mallin oivalliseksi tätä varten. 

2015 vuoden lopulla aloitimme sitten tekemään valmisteluja ja kaikenlaisia paperitöitä, jotta saatoimme saada oikeudellisen aseman yhteiskunnassamme toimia. Perustamiskokouksessa v.2016 oli meitä kaikkiaan 8 henkeä, kaikki meistä sitoutui osuuskunnan aloittamiseen myös rahallisesti jäsenmaksujen kautta.

Lopulta kaikkien kommervenkkien jälkeen saimme PRH:lta luvan toiminnan aloittamiseen kesällä 2016. Ja ei muuta kuin työtä tarjoamaan asiakkaille! 

Osuuskunnan sisäisiin arvoihin kuuluu yhteisöllisyys ja omistajuus. Ne ovat toimintamme peruskivissä tänäkin päivänä. Niistä sitten toisessa kirjoituksessa. 

Posted On 11 lokakuun, 2019

Muita Blogeja & vlogeja

Avajaisia ja odotuksia

Avajaisia ja odotuksia

Joulu on lahjojen aikaa. Meilläkin avattiin suuri lahja, nimittäin toimisto. Toimisto palvelee nyt kasvanutta ja kehittynyttä toimintaa hyvin tukikohtana, jossa on hyvä tavata muita osuuskuntalaisia tai sopia vaikkapa työn tekemisestä. 9.12.2019 maanantaina...

Toiminta kasvaa

Toiminta kasvaa

Osuuskuntamme sai ensimmäisiä asiakkaita siinä ensimmäisen tai toisen toimintakuukauden aikana. ensimmäiset asiakkaat saavutettiin markkinoinnilla kun mainoksia vietiin osuuskunnan jäsenten toimesta postilaatikoihin. pyrimme tekemään hommat edullisesti ja omien käsien...