Avajaisia ja odotuksia

joulukuu 9, 2019

Avajaisia ja odotuksia

Joulu on lahjojen aikaa. Meilläkin avattiin suuri lahja, nimittäin toimisto. Toimisto palvelee nyt kasvanutta ja kehittynyttä toimintaa hyvin tukikohtana, jossa on hyvä tavata muita osuuskuntalaisia tai sopia vaikkapa työn tekemisestä.

9.12.2019 maanantaina avajaisissa oli mukana arvontaa, ruokaa, voileipäkakkua, sekä käsitöitä. Tämä kaikki onnistui osuuskuntamme jäsenistön aktiivisuudella – kiitos kaikille kortensa kekoon kantaneille. Toimistossa puhuttiinkin yhteisistä pikkujouluista, jotka on ehkäpä tarkoitus suunnata meren yli viroon osuuskunnan pienellä tuella. Kiitos hyvin tehdyistä töistä ja aktiivisesta jäsenistöstä sekä kiitos asiakkaille! yhdessähän olemme enemmän.

Monialayrityksemme sijaitsee Mariankatu 18, 48100 Kotka alakerrassa – sisäänkäynti pääoven vierestä :). Toimistomme on pääsääntöisesti tällä hetkellä maanantaisin auki klo 10.00 – 14.00, mutta toki meidät tavoittaa myös puhelimitse.

Monella ihmisellä on aito halu työllistyä ja osuuskuntamme tarjoaakin oivallisen polun päästä työhön käsiksi. Toimintaamme kehitetään jatkuvasti ja seuraava isompi askel on luoda yrityksille edellytyksiä löytää jäsenistöstämme (yli 40) henkeä sopivaa vuokratyövoimaa kiireapuun tai pitkäaiksempaan tarpeeseen. näistä myöhemmin lisää mm.näissä postauksissa. tervetuloa tutustumaan toimistoomme ja ystävälliseen henkilökuntaamme!

Posted On joulukuu 9, 2019

Muita Blogeja & vlogeja

Laadukkaat työpalvelut Kotkassa

Laadukkaat työpalvelut Kotkassa

Laadukkaat työpalvelut Kotkassa – osana kymenlaaksoa. Kotka on lähellä Helsinkiä sijaitseva upea merikaupunki, se on saanut lukuisia palkintoja puistoistaan ja siitä onkin kasvanut vuosien mittaan upea kaupunki jossa on helppo viihtyä. Kotkassa on myös monia upeita...

Puuhareiden alku

Puuhareiden alku

Osuuskuntamme siis aloitti vuonna 2016 heinäkuussa. Ennen tätä aloitusta olimme jo muutaman vuoden miettineet ja rukoilleet miten voisimme vastata työllistymisen tarpeeseen, jota ympäristössämme näkyi. Puheenjohtajana olin tuolloin töissä Kotkan Vapaaseurakunnalla...

Toiminta kasvaa

Toiminta kasvaa

Osuuskuntamme sai ensimmäisiä asiakkaita siinä ensimmäisen tai toisen toimintakuukauden aikana. ensimmäiset asiakkaat saavutettiin markkinoinnilla kun mainoksia vietiin osuuskunnan jäsenten toimesta postilaatikoihin. pyrimme tekemään hommat edullisesti ja omien käsien...