laadukkaat työpalvelut

Kirjanpito
Kirjanpidon ja palkanlaskennan työt, laskutus, ostolaskut, raportit. Käytössämme sähköiset järjestelmät, jossa myös sähköinen arkistointi. Kaikki kuitit pysyvät tallessa on helposti siirrettävissä mobiilisti tai sähköpostilla kirjanpitoohjelmistoon. Hinta alkaen 50€/kk,

hinta alkaen 50€

Kartoitamme ja luomme selkeän vaihtoehdon kirjanpitosi pitämiseksi kauttamme. Saat neuvontaa ja apua tarvittaessa ja kaikenlaiset lakisääteiset ilmoitukset pysyvät aikataulussaan. Palvelut myös venäjänkielisenä!

Palveluvalikoimamme tällä alueella voi hyvinkin olla suurempi kuin alla on lueteltu. Kysymällä saat lopulta parhaimman vastauksen.

Kirjanpito ja palkanmaksu

Saat uusimmat järjestelmät käyttöösi kauttamme. Pysyt kartalla yrityksesi tai yhdistyksen taloudesta laadukkaiden raporttien kautta. Palkkailmoitukset siirtyvät suoraan verottajalle ja palkkakuitit pankin palveluun.

Arkistointi

Ohjelmistossamme pysyvät kaikki kuitit ja pöytäkirjat järjestyksessä. Saat tarvittaessa kaikki ulos vaikkapa muistitikulle. Toiminnan tai tilintarkastajalle sähköiset käyttöoikeuden järjestelmään tilikauden loputtua.

Laskutus ja ostolaskut

Jos sinun tarvitsee laskuttaa, niin se toimii suoraan ohjelmistomme kautta. Saat laadukkaat laskut asiakkaalle, sekä hyväksynnän kautta pääset katsomaan yrityksesi ostolaskuja. Paperiset laskut siirretään sähköiseen järjestelmään mobiilisovelluksen tai sähköpostin kautta.