laadukkaat työpalvelut

Mökkitalkkari
Työosuuskunta Puuharit tarjoaa palvelua, jossa sovittuina aikoina käymme tarkistamassa mökin ja muiden rakennusten kunnon ja ettei siellä ole käynyt varkaita tai muuta epämääräistä kuljeksijaa. Talvisin voimme seurata lumen tilannetta kattokuormituksessa ja poistaa tarvittaessa liian lumimäärän. Mökkitalkkari on uusi palvelumme, ja haluamme tulla alueemme parhaaksi tässä!

hinta 29€/h tai sopimus

Innovointi kasvaa, ja olemme tulleet siihen tulokseen että alueemme tarvitsee mökkitalkkarin toimea. Palvelumme kattaa alueen Hamina, Kotka, Pyhtää. Alla on hieman kuvausta siitä mitä Mökkitalkkarimme tekee. Olemme tällä hetkellä tehneet mm.laiturinnostoja.

Soita tästä ja kysy lisää 044 986 6794

Palveluvalikoimamme tällä alueella voi hyvinkin olla suurempi kuin alla on lueteltu. Kysymällä saat lopulta parhaimman vastauksen, sinulla voi olla asioita mielessä, jota emme ole tulleet ajatelleeksi mutta homma hoituisi meiltä!

Mökin huolehtiminen

Käytkö harvoin mökillä ja silloinkin kun käyt se tuntuu enemmän työleiriltä kuin paikalta jossa voit todella rentoutua. Ottaessasi kauttamme palvelun voit myös rentoutua silloin kun et itse ole paikalla. Tarkastamme mökkisi ja pidämme tarvittaessa kunnossa alueita sovitusti.

Mökkitalkkari saaristoon

Jäsenistöllämme on myös vene käytössä. Voimme pitää myös huolta saaristossa olevasta mökistäsi. Hoidamme ulkoalueet, tarkastamme kunnot, nostamme laiturit, siivoamme vaikka sen sinulle kesäkäyttöön. Meidän kauttamme pääset nauttimaan rennosta saaristolomasta omassa mökissäsi!

Mökin kunnossapito

Talvisin voimme seurata lumen tilannetta kattokuormituksessa ja poistaa tarvittaessa liian lumimäärän. Voimme tehdä myös pienimuotoista käyttöä helpottavaa työtä, kuten esim. halkojen pilkkomista, lumiväylien avaamista - etukäteen tarvetta varten. Soita tästä ja kysy lisää 044 986 6794

Nämä sivut on toteutettu WordPress + Divi yhteistyöllä.

Kouvolanvapaaseurakunta.fi on myös rakennettu meidän toimesta.