laadukkaat työpalvelut

Nettisivujen teko
Luomme hyvät ja teemaasi sopivat nettisivut nopeasti. Teemme sivuille huolelliset sisäiset linkitykset, sekä optimoimme käytön puhelimelle ja tabletille. Luomme perustason SEO optimoinnin. Sivut luodaan Wordpress + divin yhteistyöllä. Nettisivujen minimi hinta on 100€ sis.alv:n

hinta alkaen 100€

Luomme suunnitelman sivustojesi toteuttamiseksi. Tästä päivästä eteenpäin, riippuen sivujesi laajuudesta on sinulla helposti muokattavat sivut valmiina 2-4 viikon kuluttua.

Palveluvalikoimamme tällä alueella voi hyvinkin olla suurempi kuin alla on lueteltu. Kysymällä saat lopulta parhaimman vastauksen.

Divi + wordpress

Lyömätön yhdistelmä. Saamme luotua hyvin monentyyppisiä sivuja blogeista simppeleihin kaupparatkaisuihin. Käyttöoikeuksien kautta sivustoja on helppo päivittää, kun ne ovat valmiit.

SEO-optimointi

Perustason seo-optimointi tehdään jokaiselle sivustolle erikseen. SEO optimointi auttaa hakukoneita löytämään sivustosi monien vaihtoehtojen joukosta. Jatkoksi liitetään palveluun myös Googlen Search Console, joka antaa sinulle tietoja sivustosi tapahtumista. - mikäli haluat.

Alusta loppuun asti

Tilatessasi meiltä sivut, pyydämme sinulta muutamia asioita liittyen tuleviin nettisivuihin. Teemme sivusi yhteistyössä sinun kanssa ja huomioimme toiveitasi toteuttaessasi sivut kauttamme - kannattaa kysäistä aina pystymmekö johonkin.

TYÖGALLERIA

Nämä sivut on toteutettu WordPress + Divi yhteistyöllä.

Kouvolanvapaaseurakunta.fi on myös rakennettu meidän toimesta.