laadukkaat työpalvelut

Remontti- ja Saneerauspalvelut
Huoneisto­remontit, Keittiö­remontit, Keittiö- ja kaluste­asennukset, Lattia-asennukset, Laatoitukset, Tapetoinnit ja paneloinnit, Maalaustyöt, Kodin pienhommat

hinta 37€/h

Työtiimimme on laajentunut remontti ja saneeraus puolella. Tällä hetkellä olemme tehneet asiakkaille maalaustöitä, pienremonttitöitä, ulkoseinien kunnostuksia. Näitä palveluja on hyvä tarjota, kun on hyvät ja sitoutuneet työntekijät.

Soita tästä ja kysy lisää 044 986 6794

Palveluvalikoimamme tällä alueella voi hyvinkin olla suurempi kuin alla on lueteltu. Kysymällä saat lopulta parhaimman vastauksen.

Sisä- ja ulko maalaukset

Kaipaako asuntosi maalausta? Kauttamme saat nopeasti arvion ja maalaussuorite tarjoukset asuntosi maalauksesta. Meille kelpaa myös pienet hommat, vaikkapa vain yksi seinä! Soita ja kysy lisää.

Ulkoremontit

Kaipaako talosi, mökkisi ulkopuolista remontointia. Meiltä laajat ulkopuolisten alueiden remontointipalvelut. Nyt kannattaa jo kysyä tulevaa kautta, jotta saat kohteesi kuntoon. Laudoitukset, maalaukset, eristykset, rakenteet, katon hoito...

Sisäremontit- ja saneeraukset

Teemme talosi tai asuntosi sisäpuolella laajasti erityyppisiä remonttitöitä. Lattioiden asennukset, keittiöiden purkutyöt ja asennukset, tapetoinnit, väliseinien rakentaminen yms. Emme tee sähkö-, putki-, tai vesieritystöitä. Ainakaan vielä!

Nämä sivut on toteutettu WordPress + Divi yhteistyöllä.

Kouvolanvapaaseurakunta.fi on myös rakennettu meidän toimesta.