laadukkaat työpalvelut

Laajat työpalvelut
Joukkoomme kuuluu nuoria ja varttuneempia ihmisiä. Taitomme on monesti jo koeteltu, sekä halumme oppia uutta yhdistää meitä. Laajennamme jatkuvasti palvelukattaustamme, jotta juuri sinä voit löytää saada avun kauttamme.

hinta alkaen 29€

Meillä laaja valikoima työpalveluja. Tutustu palveluumme linkkien kautta. Ja ota rohkeasti yhteyttä.

T. Puuhareiden väki

Palveluvalikoimamme tällä alueella voi hyvinkin olla suurempi kuin alla on lueteltu. Kysymällä saat lopulta parhaimman vastauksen. Klikkaamalla kuvaketta aukeaa tarkempi esittely palvelualueesta.

ATK-palvelut

Palvelemme asiakkaitamme kodeissa atk- ja laite ongelmien kanssa. Jos tarvitset apua missä tahansa asennuksen, käytön, opastuksen liittyvän asian kanssa. Meihin kannattaa tutustua.

Siivouspalvelut

Teemme pienempiä ja laajempia kotisiivouksia. Palvelemme myös yrityksiä. Käytämme siivouksessa laadukkaita välineitä ja näin saamme siivoukset rivakasti tehtyä.

Nettisivujen teko

Saat kauttamme laadukkaat kotisivut, joissa linkit toimivat ja sivut ovat optimoidut käyttöä varten eri laitteilla.

Remonttipalvelut

Kotiremontit, pienremonttipalvelut, teemme laajasti kotiin ja piha-alueisiin kohdistuvia remontteja. Voit pyytää meiltä remonttitarjouksen tai teettää homman tuntityönä. Sivut ovat muokkausvaiheessa tässäkohdin. 

Kirjanpito ja palkanmaksu

Palvelemme erityisesti yhdistyksiä ja pieniä yrityksiä. Kirjanpito toimii sähköisten järjestelmien kautta loistavasti.

Koti- ja veteraanipalvelut

Yrityksellämme on oikeus tuottaa kotipalveluja verottomasti KYMSOTEN alueella. Kotipalvelujen tarkoitus on mahdollistaa henkilölle asuminen omassa asunnossa ikääntymisen tai sairauden sattuessa. Palvelusetelit kuuluvat myös tämän piiriin.

Sivut ovat rakenteilla tältä osin. Linkki ohjautuu yhteydenottoon.

TYÖPALVELU GALLERIA