Kirjanpito &  tilitoimistopalvelut

Kauttamme saat sähköisen kirjanpidon haltuusi. Tavoitteenamme on yrityksensä talouden hallitseva yrittäjä.

Sähköinen kirjanpito

Käytämme Fennoan ympäristöä, joka on saanut loistavat asiakaspalautteet selkeydestä ja tehokkuudesta. Paperiton toimisto ei ole unelmaa, vaan tätä päivää. Klikkaa moduulia ja tutustu Fennoaan!

Kirjanpitoa hybridimallilla

Kun asiakas haluaa ottaa kirjanpitoa omaan haltuun, me olemme valmiit opastamaan ja auttamaan. Sähköisessä ympäristössä asiat on helppo hoitaa, sekä et maksa kirjanpidostasi liikoja.

Kaikki kirjanpidon palvelut

Onpa kysymyksessä mikä tahansa kirjanpitoon liittyvä asia, se onnistuu avullamme yhdessä ja samassa kirjanpidon ympäristössä.Klikkaa ja lataa Fennoan yleisesite!

Mitä me teemme

Haluamme erityisesti palvella pieniä yrityksiä kokonaisvaltaisesti kirjanpidon eri osa-alueilla.

Accountant Image 36 Monialayritys Puuharit kirjanpito,tilitoimisto,tilinpäätös

Kirjanpito

Kirjanpidossa voimme tarvittaessa tehdä yksin- tai kahdenkertaisen kirjanpidon. Sovimme kanssasi käytettävistä järjestelmistä ja omasta osuudestasi. Olemme hyvin joustavia.

Accountant Image 35 Monialayritys Puuharit kirjanpito,tilitoimisto,tilinpäätös

Tilinpäätös

Tehdessäsi kanssamme kirjanpidon sopimuksen, saat kauttamme ajallaan tilinpäätöksen. halutessasi voit olla itse prosessissa mukana, jolloin voit myös oppia itse tilinpäätöksen tekemisestä.

Kirjanpito

Sähköiset järjestelmät

Monesti kannattaa siirtyä täysin sähköisiin järjestelmiin. Ne vähentävät virheitä, aikaa, ja resursseja joita kirjanpito vaatii. Säästimme yrityksemme omissa järjestelmissä aikaa ja päänvaivaa noin 75% verran!

Accountant Image 34 Monialayritys Puuharit kirjanpito,tilitoimisto,tilinpäätös

Verokarhua älä pelkää!

Kanssamme huomaat että verottajaa ei tarvitse pelätä. Ilmoituksen tiedot koostuvat ohjelmistoista suoraan ja niiden lähetykseenkään ei tarvitse liikaa käyttää aikaa. Verottaja ja tulorekisteri, mielestämme ihan toimiva systeemi suomessa.

Accountant Image 36 Monialayritys Puuharit kirjanpito,tilitoimisto,tilinpäätös

Palkanlaskenta

Mikäli otat käyttöösi kauttamme Fennoa ohjelmiston sisältää se lisäksi palkanlaskennan moduulin. Palkanlaskentakin kannattaa integroida osaksi kirjanpidon ohjelmistoa, jotta säästää aikaa ja sitä kautta rahaa.

Accountant Image 35 Monialayritys Puuharit kirjanpito,tilitoimisto,tilinpäätös

Yhdessä oppien

Yrityksemme kantava ajatus on oppiminen. Ajattelemme tilipuolella että yrittäjän on ymmärrettävä kirjanpitoa mahdollisimman hyvin. Haluamme jakaa osaamistamme ja myös työnjakoa – jotta ymmärtäisit ja jälleen säästäisit rahaa. Ps. Tiesitkö että olet yrittäjänä vastuussa kirjanpidosta, vaikka ulkopuolinen taho sen tekisikin… Siis – ymmärrä kirjanpidon perusteet vähintäänkin.

Accountant Image 34 Monialayritys Puuharit kirjanpito,tilitoimisto,tilinpäätös

Laskutus ja ilmoitukset

Järjestelmiemme kautta onnistuu osto- ja myyntilaskujen lähetykset ja suoramaksut. Samalla ne on integroitu osaksi kirjanpitoa. Näppärää, tehokasta ja kustannussäästöjä syntyy!

Accountant Image 34 Monialayritys Puuharit kirjanpito,tilitoimisto,tilinpäätös

Konsultointi

Jos haluat kirjanpidon koulutusta tai vain konsultointia niin voimme sopia tästäkin. teemme tästä silloin kuukausisopimuksen, jolloin voit käyttää osaamistamme vaikka tunnin kuukaudessa.

Ymmärtäisimpä enemmän kirjanpidostani…

Meidän visiomme ja järjestelmämme avulla opit ymmärtämään yrityksesi taloutta ja kirjanpitoa.

Luomme kokoajan kulttuuria, jossa oppiminen kulkee toimintamme kulmakivessä. Kirjanpito asioissa se tarkoittaa opastusvideoita, henkilökohtaista opastusta käyttöönottoon jne. Meille tämä tarkoittaa HYBRIDIMALLIA kirjanpidossa.

Meistä

Visiomme tilitoimistopalvelusta

Jokainen asiakas on yhtä arvokas, sillä jokaisen asiakkaan takana on ihminen ja hänen unelmansa. Meidän unelmanamme on ihmisen menestyminen hänen sydämensä palossa. Pyrimme olemaan henkilökohtainen tilitoimisto, jossa asiakkaan voitot ja tappiot ovat osa meidän kokemustamme. Katso lyhyt esittely käyttämästämme ohjelmistosta. Saat täyden hyödyn irti kauttamme ja toimintasi tehostuu merkittävästi!

Paperiton toimisto on todellisuutta. Osuuskuntamme pääsi valtavista mappipinoista eroon siirtyessämme käyttämään tätä kirjanpidon järjestelmää.

Säästimme kirjanpidossa aikaa noin 75% kun Fennoa tuli käyttöömme. Nyt saamme pidettyä yrityksemme kirjanpidon samassa ympäristössä. Se on hidastanut harmaiden hiuksien kasvamista, sekä tuonut merkittävää taloudellista säästöä.

Kahdenkertainen kirjanpito, ilmoitukset, seuranta, firman taloustilanteen reaaliaikainen seuranta on äärimmäisen tärkeää. Nyt homma toimii ja voimme lämpöisästi omasta kokemuksesta suositella kirjanpitoa kauttamme.

Kim Auvinen

Toiminnanjohtaja, Monialayritys Puuharit

Tilitoimiston asiakassuhde

…on aina henkilökohtainen

Tavoitteenamme on asiakassuhde, jossa yrittäjä tai yhdistyksen henkilöstö alkaa ymmärtämään kirjanpidon perusteet. Järjestelmämme avulla tulet huomaamaan että ei yrityksen talous ja sen hallinta olekaan mitenkään kryptistä. Haluamme auttaa sinua menestymään oman kokemuksemme kautta. Haluamme opettaa sinulle sen mitä tiedämme ja ymmärrämme hyvästä liiketoiminnasta ja talouden realiteeteista. Yrityksesi menestys on meidän menestyksemme!

Kirjanpidon hinta

…on muuttuva käsite

Monet toimet kirjanpidossa on rutiininomaisia, jotka voisi hoitaa yrittäjä itsekkin. Usein tässä kuitenkin on mielikuva esteenä, joka antaa ymmärtää kirjanpidon olevan salatiedettä. No ei se ihan sitä ole. Saat hinattua kirjanpidon hintaa alaspäin kun tulet meidän asiakkaaksi. Kuukausitasolla uskomme pystyvämme luomaan 50% säästön kuluihisi.

Tulos ja tase – tilitoimistomme blogeja

Kotitalousvähennys 2022

Kotitalousvähennys 2022

Mietitkö että ihmisen palkkaaminen on liian kallista. Kotitalousvähennys tulee tässä kotien apuun. Kotitalousvähennys 2022 on 60%, sekä työllistämisraja on 3500€! Verottajalta on tullut suuri kehoitus ja apu jokaiselle kotitaloudelle työllistää yrityksiä....

lue lisää