Piha ja puutarha-alueet

Tarjoamme palveluja yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille.

Nurmialueet

Kauttamme saatte nurmialueiden hoidot. Palvelu on tarkoitettu yksityisille, taloyhtiöille, yrityksille. Meidän kauttamme saatte piha-alueenne nurmialueet huippukuntoon.

Piha-aidat

Erilaiset piha-alueiden rajaavat aidat kuuluvat palvelumme piiriin. onpa kyseessä orapihla-aita tai muu aitarakennelma. me hoidamme reunuksesi kuntoon.

Raivaukset

kaunis ympäristö on mieluinen sielulle. raivaamme piha-piirisi tai kotisi sisukset. Raivaustyö tehdään aina sovitun mukaisesti.

PUIDEN LEIKKAUKSET

ONKO PUUSI PÄÄSSYT VILLIINTYMÄÄN. TULEMME LEIKKAAMAAN PUUSI PIHAPIIRIIN JA VIEMME MYÖS JÄTTEET HALUTESSASI POIS. LEIKATTU PUU TUOTTAA PAREMMIN HEDELMÄÄ JA ON MUKAVAMPI KATSELLA.

mökki alueet

hoidamme myös mökkejä ja niiden alueita. onpa kyseessä piha-alue tai sitten itse mökki tarvitsee huoltoa ja hoitoa, niin voimme huolehtia - niin sinun ei tarvitse. palvelumme yltää myös saaristoon. pidä mökistäsi huolta avullamme.

Kaunis piha

Laajemmat katteet, istutukset, uudistamiset. Voimme olla tekemässä piha-ympäristösi todella viihtyisäksi. Kaunis piha ympäri vuoden.

Ylläpito

Voit tehdä kanssamme ylläpitosopimuksen piha-alueestasi. Voit nauttia ympäristöstäsi aina.

Siistiminen

Tarvitseeko viheralueesi siistimistä? Jos haluat vain pientäkin ehostusta niin piha-alueiden hoito voidaan tehdä kauttamme.

Isot puut

Myönnämme auliisti, että meillä ei ole isojen koivujen ja puiden kaatamiseen liittyvää kokemusta tai välineistöä. Siksi me emme tee suurien puiden kaatoa.

Säännöllinen nurmikonleikkuu

Nurmikonleikkuu kannattaa tehdä säännöllisin välein, että nurmikko näyttää vielä kohtuulliselta. Nurmikonleikkuu viikottain tai kahden viikon välein on hyvä vaihtoehto.

Rikkaruohot

Puutarhan rikkaruohot kannattaa hävittää ennenkuin ne valtaavat koko alueen. Voimme sopia pihanhoidon kokonaisuuteen myös rikkaruohojen poiston.

Kukkapenkit

Kukkapenkkien loisto värittää piha-aluettasi ympärivuoden. Pidämme huolta istutuksistasi ja tarvittaessa uudistamme myös kukkapenkkisi.

Maan muokkaus

Joskun maa pitää myllätä oikein kunnolla, käännämme maan ympäri. Tuomme siihen uuden maan, mitä maaperäsi tarvitsee me teemme sen.

TALOYHTIÖT

Olemme joustavia palveluja tuottava yritys. Kauttamme saatte kilpailukykyisen tarjouksen, jossa ei tarvitse halkoa hiuksia pienistä detaljeista. Määrittelemme sopimuksen joko tuntiperusteisesti tai työtehtäväperusteisesti. 

pihanhoidon ja puutarhan referenssejä

Rännien puhdistaminen

Rännien puhdistaminen

Rännien puhdistaminen nyt alueellasi. Rännien puhdistus on ajankohtaista juuri nyt kun talvi ei ole vielä tullut ja ilmakin on sopivasti plussan puolella. Olemme puhdistaneet omakotitalojen rännejä vuosien aikana runsaasti. Meitä ei pelota korkeat paikat ja haasteellisest tehtävät.

Ota yhteyttä

+ 358 45 3491947

Puuharit@outlook.com

Vehkatie 1, 48400 Kotka

y2758434-1

Luodaan yhdessä ihana piha ja puutarha.

T: Kotkan piha- ja puutarha!