Tarvitsetko uudet raikkaat nettisivut?

WORDPRESS NETTISIVUT

Olemme tehneet jo useita nettisivuja WordPress pohjalle. Tutustu avoimin mielin sivustoihimme ja laajenevaan palveluumme.

technology 33 1 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Päivittäminen

Tarjous on voimassa joulukuusssa 2018, eikun milloinkas se olikaan. Vanhentuneet tiedot, sivuston layout, uudet kuvat, lisäosat, google – arvostaa dynaamisuutta. Haluathan olla ajantasainen?

technology 33 2 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Nettisivut syvällisemmin

Nettisivujen rakentaminen ei ole vain kuvien ja tekstien liimaamista pintoihin. Se on myös rakennetta ja linkityksiä, mahdollisuuksia ja uudistumista. Kauttamme pääset perille kaikesta tästä.

technology 33 3 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Seo-optimointia

Noin 50% Google hauista on paikallisen yrityksen tai palvelun hakua. Huomioimme tämän luodessamme verkkosivuja optimoinnissa. Paikallinen seo-optimointi on osa verkkosivujen rakentamista.

technology 33 4 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Responsiivisuus

Verkkosivustot ja niiden optimointi eri laitepohjille onnistuu. Olemme liiketoimintamallissamme erikoistuneet WordPress teemaan ja Divin yhteistyöhön. Jotta kaikki sujuisi, ja sivut näyttävät hyviltä eri laitteilla.

technology 33 1 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Laadukkuus

Nettisivut voi rakentaa halvalla ja nopeasti, sekin näkyy. Kokonaisuuden rakentaminen auttaa pitämään nettisivut UPtoDate pitkään. Nettisivujen laadukkuus koostuu kokonaisuuden ymmärtämisestä.

technology 33 2 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Wordpress lisäosat

WordPress verkkosivuja voi laajentaa tarpeen mukaan. Nettisivut taipuvat lähes kaikkeen. Olemme sitoutuneet käyttämään Divin kanssa yhteensopivia ja maksullia päivityslisäosia ja rakennuspalikoita. Me olemme jo ostaneet ne – sinun ei tarvitse!

technology 33 3 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Domain ja webhotelli

Nettisivuja varten tarvitset oman domainin kuten puuharit.fi ja sitten vielä hotellitilan. Tilatessasi palvelun meiltä laitamme tämän kuntoon – No Need to Worry. Käytämme tässä Hostaan laadukkaita palveluja.

technology 33 4 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

All In - or a bit

Avaimet käteen palvelu tai sitten osittain. Nettisivujen räätälöinti osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Hintatasomme lähtee 350€/sis.alv tasosta. Tehdään toimivat nettisivut yhteistyössä.

technology 35 1 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen
technology 35 2 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Nettisivujen Graafinen ilme - WebDesign

Jotakin vanhaa, jotakin uutta!

Käynnistäessämme sivuprojektin käymme läpi sen mitä teillä nyt on, ja keskustelemme hieman toiveista. Viikon kuluttua sopimuksen luomisesta annamme teille sivupohjien graafisen ilmeen ehdotuksen. Kun graafinen ilme on sovittu, lähdemme muovaamaan sivustoja tarpeenne mukaan. Katsoessasi meidän omia wordpress nettisivuja huomaat että jokaisella sivulla on omaa tyyliä. Se johtuu yrityksestämme joka on monialainen.

Nettisivut on muutakin kuin kuvia ja tekstiä

Miksi nettisivut meidän kautta?

technology 34 1 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Wordpress sisällä ja ulkoa

On hyvä ja käyttäjäpuolella miellyttävää, kun sivustot ovat ulkopäin miellyttävät ja helposti käytettävät. Mutta yhtä tärkeää on moottori sivustojen sisällä. Kauttamme sekä sisäinen että ulkoinen puoli tulee laitettua hyvään kuntoon.

Moottori takaa sen että sivusto ei käy köhimään, kun aikaa kuluu eteenpäin. Siksi mm. käytämme laadukkaita osia rakentaessamme sivustoja.

technology 34 1 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Google analyticks

Analyticksin kautta saat ensisijaista tietoa verkkokävijöistäsi jos tarvitset sellaista. Nettisivujen seurantaa voit laajentaa tarpeesi mukaan. Voimme tarvittaessa myös pystyttää googlen gmail business tilin, jotta saat boostattua sivustosi näkyvyyttä. tämän palvelun kautta opit tietämään mikä nettisivuillasi toimii ja mikä ei.

technology 34 4 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Wordpress sivut

Word press on nettisivujen sisällön hallinta järjestelmä. se on saavuttanut maailmassa ykkösaseman monen tekijän summana. Ehdottomasti sen laajennettavuus ja käytettävyys, sekä hinta ovat tekijöitä minkä tähden monet nettisivut tehdään wordpress pohjalle.

technology 34 3 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Divi teema

äDivi Theme eli suomalaisittain Divi teema on WordPressille suunniteltu teema, jonka tarkoituksena on tehdä kotisivujen rakentamisesta yksinkertaista ja helppoa ilman erityistä koodausosaamista.

Divin hallintapaneeli toimii yli 30 eri kielellä ja tietysti myös suomeksi. Teeman on ostanut yli 400 000 asiakasta ja Divillä rakennettuja sivustoja on miljoonia.

Divi teema on nimenomaan WordPress pohjalle suunniteltu teema. Sen tarkoituksena on helpottaa kotisivujen rakentamista ilman koodaustaitoja. Divi teema on maksullinen, mutta kauttamme saat sen sivustollesi hyödynnettyä – eli sinun ei tarvitse hankkia erillistä lisenssiä siihen. WordPress nettisivut nyt kauttamme laadukkailla osilla!

technology 34 2 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Responsiivisuus

Responsiiviset verkkosivut antavat hyvän käyttäjäkokemuksen laitteesta ja näytönkoosta riippumatta. yhä useammin ihmiset käyttävät kännyköitä ja tabletteja vieraillessaan nettisivuilla. Nettidesing ottaa tämän huomioon, kun teemme verkkosivut tarpeeseesi. Sitä varten olemme investoineet asiallisiin lisäosiin, jotta sivut taipuvat kauniisti eri laitteilla.

technology 34 5 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

WebHotelli

Käytämme Hostaan tarjoamia maailman nopeimpaan pilveen rakennettuja -palvelinpalveluita yrityksille, yksityisille, sovelluskehittäjille ja digitoimistoille. Kun otat nettisivut & webdesing kauttamme sisältyy ensimmäisen vuoden domain ja webhotelli maksu hintaan! Tutustu tästä Hostaan Oy:n palveluun.

technology 34 6 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Seo optimointia

Seo – tulee sanoista search engine optimation. eli hakukoneoptimointi. Seo optimoinnin tarkoituksena on saada kävijät löytämään verkkosivustosi. Maailman yleisin hakukone on google. teemme aina perustason optimoinnin sivustollesi. Pidemmälle viety optimointi vaatii sisällöntuottoa, metasanojen huomioimista, jne…”Nettisivujen optimointi on jatkuvaa työtä!” – Haluathan tulla löydetyksi verkosta tehokkaasti?

technology 35 4 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen
technology 35 3 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Mitäs sitä pidättelemään. Kysymällä selviää!

(+358) 44 214 8168

Voit aina tiedustella lisää jos jokin asia askarruttaa cool. Kysyvä harvoin tieltä eksyy!

%

Aikataulussa

Valmista viikoissa

%

Ei yllättäviä kuluja

Kannattaa huomioida

Kun haluat nettisivut, miksi valita meidät!

1.

Olemme tavoitettavissa

Sivuston valmistuminen ajallaan on meille tärkeä asia. Yhteydenpito sovitaan sopimuksen tekemisen yhteydessä

2.

Luotettava hinnoittelu

Jos sanomme hinnaksi 500€ se on sitten sitä. Tiedät mistä maksat ja mitä rahalla saat. Sovimme työn aloittamisen yhteydessä yhteiset vastuut.

3.

Oppiva tekeminen

Kehitymme työssämme koko ajan. WordPress nettisivut on laaja kenttä, jossa on suunnattomasti oppimista. Et maksa harjoittelusta vaan osaamisesta.

4.

Huippuvälineet

Huippupalvelimet, Pro lisäosat, Adoben muokkausohjelmistot… Saahan näillä aikaiseksi

5.

Ylläpito-opetusta

Olemme aloittaneet sivuston ylläpito-opetuksen. Kun valitset meidät nettisivujesi rakentajaksi, et jää sormi suuhun kun pitäisi jotakin pientä sivustolla tehdä. Teemme videoita jotka auttavat sinua tekemään itse muutoksia sivustollesi.

Tutustu tästä tehtyisin sivustoihin

Jokainen nettisivut wordpress projekti on omanlaisensa.

Pikkutaimet kuvat

Pikkutaimet

Kouvolassa sijaitsevalle ryhmikselle sivut toteutettiin leikkisällä teemalla. Sivustoon myös luotiin Adobe Pdf pohja, jota voi hyödyntää uusien lapsukaisten ilmoittamisessa. Blogiosio, on myös vahvistamassa sivuston identiteettiä. Valmistusaika 4 viikkoa.

Vesijetin vuokraus Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Kaakon autohuolto

Kaakon autohuolto aloitti kesällä 2021 vesijettien huollon ja vuokrauksen. Luotiin uusi sivusto, jossa myös editoitiin asianmukainen video. Asiakas oli jo sopinut varauskalenterin tekemisen toisen firman kanssa, joka sitten integroitiin sivustolle.

Uudet nettisivut yritykselle kalakuninkaat Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Kalakuninkaat

Kalakuningas on tällä hetkellä toriravintola tampereella. Sivusto noudatteli jo heidän luomaansa brändi-ilmettä, joka on nähtävillä logossa. Sivustolle tehtiin laaja optimointi, joka tuo näkyvyyttä tampereen kalaravintola tarjonnassa.

Parturikampaamo Anna kuva verkkosivulta Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Parturikampaamo anna

Parturikampaamo Anna on Vesilahdessa sijaitseva kampaamo. Uudet nettisivut toteutettiin nopealla aikataululla ja asiakkaalla oli itsellään lähtökohtana tiedossa vain värimaailma. Sivustot on helppohoitoiset ja helpot katsella.

IMG 20210322 095857 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

R-Machine

R-Machine tuottaa useampaa kodin palvelua, kiinteäksi osaksi tuli ilmalämpöpumput. Näistä tehtiin oma selkeä sivustonsa. Asiakkaalla on mahdollisuus työstää pieniä blogikirjoituksia suoritetuista asennuksista halutessaan.

WebDesing Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Tarvitsetko sinä uudet sivut?

Kaikki vieressä olevat sivut on toteutettu 4 viikon aikana. Hintahaitari on 500€-1000€. Olemme panostaneet todella toimiviin osiin rakentaessamme sivustoja, joten tilatessasi uudet verkkosivut kauttamme ne ovat turvalliset ja toimivat. Soita ja kysy lisää.

WordPress ja divi nettisivut

Asiakkaan suusta sanottua

technology 35 6 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Hienot sivut

Uudet nettisivut yritykselle

www.kalakuninkaat.fi

technology 35 6 Monialayritys Puuharit nettisivut, wordpress, nettisivun perustaminen

Onpa meillä komeat sivut!

Kaakon autohuolto

www.kaakonautohuolto.fi

Pin It on Pinterest

Share This