NETTISIVUJEN HINTA

& WORDPRESS SIVUJEN YLLÄPITO

Tällä sivulla pääset tekemään nettisivujen hinta laskurin, sekä näet mitä sivustojen sisältö ja ylläpito vaihtoehtoja tarjoamme tällä hetkellä.

Nettisivujen hinta muuttuu työn laajuuden myötä

Mikä on uusien nettisivujen hinta?

Tee laskelma alla olevalla laskurilla.

NETTISIVUT INFO

WP sivujen ylläpitovaihtoehdot

 1. YLLÄPIDÄN ITSE: Sinun ei tarvitse ottaa sivustojen ylläpitoa kauttamme. Saat sivut toimintakuntoisena ja lisäksi käyttökoulutuksen uusille wordpress sivuillesi. Päivittämisestä ja ylläpidosta huolehdit itse tai sitten voit ostaa tarvittaessa meiltä palvelun hintaan 40€/h.
 2. BASIC 25€/kk: Sivustolle aktivoidaan pro tason lisäosat (maksulliset). Mikäli sivustolla tapahtuu jotakin poikkeavaa siihen reagoidaan nopeasti. Sivustoa ylläpito päivitetään säännöllisesti. Sivuston pienpäivityksiin käytettävissä vuoden aikana 4h. Sivut ovat huolettomat ja firmasi verkkokivijalka pysyy edustavana.
 3. PLUS 50€/kk: …+ Sivustolla tehdään kuukausittain yksi tunti töitä, sekä saat sivustoraporttia kolmen kuukauden välein. Sivustot kehittyvät eteenpäin, liiketoimintasi verkkopuoli merkitys kasvaa.
 4. BUSINESS 80€/kk: …+ 2h töitä kuukausittain. Sivustoa muokataan ja kasvatetaan eteenpäin. Haluat kehittää verkkopuoltasi eteenpäin ja se on tärkeä osa liiketoimintaasi.

  Seo-optimoinnilla syvyyttä

  1. BASIC: Tehdään kaikille sivustoille. Tässä huomioidaan muutamia tärkeitä seikkoja hakukonelöydettävyyden kannalta. Kuvien optimointia viedään eteenpäin ja sivuston rakennetta mietitään hakukoneiden näkökulmasta. Sivustosi ovat melko staattiset. Tämä vaihtoehto on niille, jotka luottavat muihin markkinointikeinoihin tai ovat DIY ihmisiä.
  2. LOCAL: …+ Hakukoneoptimointi prosessi suoritetaan PRO tason lisäosalla, jossa toiminnallisuutena mukana mm. hakusanojen käyttö ja indeksointi suoraan googlelle ja bing hakukoneisiin. Optimoinnissa huomioidaan erityisesti paikallisuus. Esim. Kotkan paras ravintola / ruokaravintola Kotkassa. Google analytiikka voidaan asentaa. Tämä niille, jotka haluavat edetä paikallisessa tunnettavuudessa.
  3. BUSINESS: …+ Laajemmat näkymät mielessä? Kuvien optimointiin (metatiedot yms.) ja sisällön tuottoon panostetaan erityisesti. WP-Rocket pro (sivusto nopeus) vuodeksi käyttöön, joka voi jatkua mm.ylläpitovaihtoehdon kanssa. Haluat vahvistaa tunnettavuutta ja verkkosivusi ovat tärkeä osa liiketoimintaasi.

   

  Mitä ja miksi pro lisäosat?

  WordPress sivustot rakennetaan wordpress pohjalle ja jollakin teemalla. Jotta sivustolle saadaan lisättyä haluttuja toiminnallisuuksia, joudutaan integroimaan sivustolle lisäosia. Käytännössä sama kuin puhelimen applikaatiot.

  Usein näistä WP-lisäosista ”applikaatioista” on saatavilla myös ilmaisversiot tai ainakin jokin ilmaislisäosa tekee samaa asiaa. Lisäosat ovat 3.osapuolen ohjelmistoja.

  Mutta… …kun käytät hankkimiamme pro-lisensoituja osia saat seuraavia etuja.

  1. Sivustosi toimivat niinkuin pitää. Prolisäosissa on päivitystakuu 3.osapuolen valmistajalta.

  2. Sivustosi toiminnallisuus laajenee. Maksulliset lisäosat ovat laajoja toiminnaltaan, eikä sivustoja tarvitse rakentaa kilkkeistä.

  3. Nettisivujen muokattavuus on ensiluokkaista. Ilmaisversioiden käyttö ja muokattavuus on usein hyvin rajallista.

  4. Sinun ei tarvitse hankkia niitä itse. Me olemme hankkineet asianmukaiset lisenssit ja saat ne käyttöösi kuukausisopimuksella. Pieninkin ylläpitosopimus 25€ avaa sinulle kaikki meidän lisäosamme käyttömahdollisuudet. Säästät Esim.

  WP-Rocket vuosimaksu 45€RankMath vuosimaksu 50€Imagify vuosimaksu 60€ –> Säästösi pelkästään näissä 155€!

  Voit tutustua vielä laajemmin lisensoituihin lisäosiin klikkaamalla TÄSTÄ. (Ei valmis vielä)

   

  KOTISIVUT MEILTÄ?

  MIKSI JUURI ME?

  Tähän on mielestämme monia syitä mutta haluamme korostaa tässä nyt muutamaa erityistä syytä.

  Tutustu tästä tehtyisin sivustoihin

  Jokainen nettisivut wordpress projekti on omanlaisensa.

  Pikkutaimet kuvat

  Pikkutaimet

  Kouvolassa sijaitsevalle ryhmikselle sivut toteutettiin leikkisällä teemalla. Sivustoon myös luotiin Adobe Pdf pohja, jota voi hyödyntää uusien lapsukaisten ilmoittamisessa. Blogiosio, on myös vahvistamassa sivuston identiteettiä. Valmistusaika 4 viikkoa.

  Vesijetin vuokraus Monialayritys Puuharit nettisivujen hinta, nettisivujen ylläpito, sivujen ylläpito

  Kaakon autohuolto

  Kaakon autohuolto aloitti kesällä 2021 vesijettien huollon ja vuokrauksen. Luotiin uusi sivusto, jossa myös editoitiin asianmukainen video. Asiakas oli jo sopinut varauskalenterin tekemisen toisen firman kanssa, joka sitten integroitiin sivustolle.

  Uudet nettisivut yritykselle kalakuninkaat Monialayritys Puuharit nettisivujen hinta, nettisivujen ylläpito, sivujen ylläpito

  Kalakuninkaat

  Kalakuningas on tällä hetkellä toriravintola tampereella. Sivusto noudatteli jo heidän luomaansa brändi-ilmettä, joka on nähtävillä logossa. Sivustolle tehtiin laaja optimointi, joka tuo näkyvyyttä tampereen kalaravintola tarjonnassa.

  Parturikampaamo Anna kuva verkkosivulta Monialayritys Puuharit nettisivujen hinta, nettisivujen ylläpito, sivujen ylläpito

  Parturikampaamo anna

  Parturikampaamo Anna on Vesilahdessa sijaitseva kampaamo. Uudet nettisivut toteutettiin nopealla aikataululla ja asiakkaalla oli itsellään lähtökohtana tiedossa vain värimaailma. Sivustot on helppohoitoiset ja helpot katsella.

  IMG 20210322 095857 Monialayritys Puuharit nettisivujen hinta, nettisivujen ylläpito, sivujen ylläpito

  R-Machine

  R-Machine tuottaa useampaa kodin palvelua, kiinteäksi osaksi tuli ilmalämpöpumput. Näistä tehtiin oma selkeä sivustonsa. Asiakkaalla on mahdollisuus työstää pieniä blogikirjoituksia suoritetuista asennuksista halutessaan.

  WebDesing Monialayritys Puuharit nettisivujen hinta, nettisivujen ylläpito, sivujen ylläpito

  Tarvitsetko sinä uudet sivut?

  Kaikki vieressä olevat sivut on toteutettu 4 viikon aikana. Hintahaitari on 500€-1000€. Olemme panostaneet todella toimiviin osiin rakentaessamme sivustoja, joten tilatessasi uudet verkkosivut kauttamme ne ovat turvalliset ja toimivat. Soita ja kysy lisää.

  Artikkeleita ja referenssejä nettisivuprojekteista

  Verkkosivut ovat eräänlainen verkon kivijalkakauppa. Haluathan antaa hyvän kuvan yrityksestäsi asiakkaallesi.

  Uudet nettisivut yritykselle – kalakuninkaat

  Uudet nettisivut yritykselle – kalakuninkaat

  Rakensimme uudet nettisivut yritykselle Kalakuninkaat - Yrityksen nettisivujen tekeminen Yrityksen nettisivujen tekeminen käynnistyi tutustumalla yrityksen nykyiseen tilaan ja taustoitukseen. Koska verkkosivut ovat yrityksen virtuaalinen kivijalkaliike halusimme...

  lue lisää
  Kuinka tehdä hyvä postaus nettisivulle?

  Kuinka tehdä hyvä postaus nettisivulle?

  Kuinka tehdä hyvä postaus nettisivulle? Aluksi. Mieti mistä haluaisit tehdä hyvän kokonaisesityksen? Hyvä postaus nettisivulle ei voi olla vain yksi lause ja mitätöntä sisältöä. Tässä annan esimerkin kuinka onnistut ja saat lisäarvoa ympäristöön jota haluat palvella....

  lue lisää
  Kannattaako nettisivuja optimoida?

  Kannattaako nettisivuja optimoida?

  Kannattaako nettisivuja optimoida? Kyllä - siinä lyhyt vastaus lyhyeen kysymykseen. Tässä artikkelissa voit lukea seuraavista asioista. Miksi verkkosivut kannattaa optimoida?Mihin sivujen optimointi vaikuttaa?Sivujen optimointi - mitä se tarkoittaa?Wordpress sivujen...

  lue lisää

  Pin It on Pinterest

  Share This