Siivous Clean!

Tarjoamme palveluja yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille.

Juhla siivoukset

Onko kiire? Juhlien valmistelu vaatii runsaasti aikaa, ennen ja jälkeen. helpotta taakkaa siivouksen osalta – näin sinulle jää aikaa itse järjestelyyn. Kauttamme joulusiivous, kevätsiivous, lomasiivoukset ja erilaiset perhejuhlia edeltävät kodin juhlasiivoukset

Viikkosiivous

Viikkosiivous tarkoittaa enemmän-tai-vähemmän viikoittaista siivousta, jonka ideana on ylläpitää asunnon siisteystasoa. eräänlainen ylläpitosiivous, jonka pääasiallisena tehtävänä on oikeastaan tavaroiden paikalleen palauttaminen ja irtolian (myös pölyn) poistaminen asunnosta.

Raivaussiivous

Tarvitseeko asuntosi tai muu tila perusteellista raivausta? Tavarat pitää saada tieltä pois jotta ympäristö on viihtyisä. Olemme tehneet monia raivauksia, joissa olemme myös hoitaneet ylimääräiset tavarat eteenpäin. Selvitetään yhdessä kuinka luodaan viihtyisä ympäristö!

Äkkinäinen tarve

yllättääkö vieraat ja et ehdi siivota kotiasi. kutsu meidät apuun ja voit hyvinkin saada avun äkilliseen siivoustarpeeseen. Pystymme usein reagoimaan hyvinkin nopeasti eikä se maksa sinulle ekstraa! Äkkiä siivous kotiisi kauttamme!

Saniteettitilat

Puhdista pesu- ja wc-tilat riittävän usein, vähintään viikottain. Saniteettitiloissa on hyvä puhdistaa myös lattiakaivot. Me hoidamme saniteettitilasi.

Vaatteiden silittäminen

Kun vaate on silitetty se on kaunis ja mukavan tuntuinen. Vaatteet kannattaa silittää pesujen jälkeen. Silloin vaiva on vähäisempi. Silityspalvelu osana siivoustamme.

Lattianpesu ja vahaukset

Lattiapintojen pesu alkaa imuroinnista ja roskien poisottamisesta. Sen jälkeen sopii moppaaminen ja pyyhintä nihkeällä. Voimme myös vahata lattiapinnat tarvittaessa.

Imurointi

Peruskotisiivoukseen kuuluu lattioiden ja mattojen imurointi. Olemme hankkineet imurointia varten tehokkaat Dyson imurit, jotta pölyt ja karkeat kappaleet poistuvat lattialta. Voimme myös tampata imuroinnin lisäksi.

Pölyjen pyyhintä

Alkaako villakoirat ilmestymään? Siivouksien yhteydessä myös pyyhimme pölyt nurkistasi ja toisinaan se voi olla järkevintä aloittaa siivous pölyjen pyyhinnällä. Silloin imurointi ei nosta ilmaan niin paljon pölyä. Siivous Clean – valmiina pölyttämään!

Pyykkien peseminen

Pyykkisi pysyy pitkään hyvänä, kun lajittelet oikein, noudatat pesuohjeita ja oiot ja ripustat vaatteet pesun jälkeen. Jos haluat me voimme pitää huolta pyykistäsi.

Ikkunanpesu

On rankkaa puuhaa, mutta kun lasit loistavat, koko koti kirkastuu. Ikkunat kannattaa pestä muutaman kerran vuodessä. Samalla kannattaa ikkunoista pyyhkiä pölyt sälekaihtimistä nihkeällä. Pienet ja laajat ikkunanpesut kauttamme!

Muuttosiivous

Onko tullut aika muuttaa? Muuttosiivous kannattaa myös tehdä asunnon myynnin yhteydessä, jos asunto myydään tyhjänä. Muuttosiivous antaa seuraavalle asukkaalle kuvan että sinä välität ja ajattelet tuleviakin asukkeja. Raikas koti vetää puoleensa!

TALOYHTIÖT

Olemme joustavia palveluja tuottava yritys. Kauttamme saatte kilpailukykyisen tarjouksen, jossa ei tarvitse halkoa hiuksia pienistä detaljeista. Määrittelemme sopimuksen joko tuntiperusteisesti tai työtehtäväperusteisesti. 

Siivoustyön referenssejä

Rännien puhdistaminen

Rännien puhdistaminen

Rännien puhdistaminen nyt alueellasi. Rännien puhdistus on ajankohtaista juuri nyt kun talvi ei ole vielä tullut ja ilmakin on sopivasti plussan puolella. Olemme puhdistaneet omakotitalojen rännejä vuosien aikana runsaasti. Meitä ei pelota korkeat paikat ja haasteellisest tehtävät.

Ota yhteyttä

+ 358 45 3491947

Puuharit@outlook.com

Vehkatie 1, 48400 Kotka

y2758434-1

Luodaan yhdessä puhdas ympäristö.

T: Kotkan siivous & Clean